Flash IntroOver mijOpleidingInhoudtarievenFoto'sContact
Massagepraktijk Drunen
Astrid Olree
ContactBent u net zo enthousiast geworden als ik dan kunt u contact opnemen van 9 uur 's-morgens tot 9 uur 's-avonds.


Astrid Olree
Drunen


Ik ben op vakantie van  5 tot 20 juni

 
U kunt bellen of contact opnemen via whatsapp met 06-43507254

Liever niet mailen want dat gaat nog wel eens fout. mocht het niet anders kunnen:
astridolree@ziggo.nl

 


Mijn werktijden zijn:
Maandag van 13:00 tot 17:00 uur,
Dinsdag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.

In de praktijk is geen mogelijkheid om te pinnen. Gelieve betalingen á contant.
Als u verhinderd bent, vraag ik u ten minste 24 uur van tevoren de afspraak te verzetten. Bij niet tijdig afmelden wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

Even voor de duidelijkheid. Het gaat hier om gewone massages, dus geen erotische massages!!!! Daarvoor moet u bij een andere site zijn.

 KvK-nummer 55318800
Btw nummer NL134357747 B.01


Hieronder staan enkele reacties van mijn eigen masseur en van enkele mensen die ik masseer. De reacties waren in mijn gastenboek geschreven maar die wordt gebruikt om reclame (spam) te verspreiden dus die heb ik gesloten. De reacties wilde ik u echter niet onthouden. Daarom heb ik die verplaatst naar mijn contact.


Hoi Astrid
Je komt nu al enige tijd bij mij in de praktijk om zelf te genieten van een massage. Ik heb je leren kennen als een aardige vrouw die inderdaad "het gevoel" om een goede massage te kunnen geven volgens mij helemaal heeft. Ik zie je dan ook niet als een concurrent, maar eerder als een goede collega! Ik wens je dan ook alle succes in je praktijk, en ik hoop ook dat je nog lang bij mij blijft komen in Den Bosch.

Wim Stuiver
Toen ik met pensioen ging kreeg ik van mijn dochters een bon voor een ontspanningsmassage. Ik heb deze gebruikt en vond het heerlijk voor herhaling vatbaar.Ik had erg veel last van mijn onderrug maar na de massage voelt het een stuk beter. Het was een super cadeau en kom zeker terug bij Astrid.

hartelijke groet InekeTen eerste, wat een mooie toegankelijke website! Ik kom sinds ongeveer een jaar bij Astrid. Ik ben voor de eerste bij Astrid gekomen voor een massage toen ik zwanger was. Ik had redelijk wat lichamelijke klachten en de massage gaf me verlichting met name in mijn rug, nek en schouders. Ik ben wekelijks geweest omdat het me zoveel ontspanning gaf en mijn spieren minder pijn deden. Na de bevalling heb ik ervoor gekozen om bij Astrid te blijven komen. Het is voor mij zeker de investering waard. Ik wordt altijd gastvrij en hartelijk ontvangen. De massage vind plaats in een prettige, ruime en schone kamer. Er wordt gedacht aan het creëren van een goede ontspannen sfeer middels geur, prettig licht en muziek. Er is ruimte voor een praatje maar ook voor stilte, ontspanning en rust. Ook is Astrid veel bezig met innovatie, ze blijft zich ontwikkelen en investeringen doen op het gebied van massages. Daar plukken wij als klanten de vruchten van. Als er bepaalde lichamelijke klachten zijn dan probeert Astrid dit mee te nemen in de behandeling en zet verschillende technieken in wanneer nodig. Ik heb al redelijk van vrienden/kennissen en familie getipt om naar deze massagepraktijk te gaan en dat wil ik bij deze iedereen adviseren die dit leest!

Met vriendelijke groet,
Mariëlle


Geachte lezer,

ik kan je de praktijk van Astrid van harte aanbevelen.
Nadat ik vorig jaar september overspannen ben geraakt, ben ik bij Astrid terecht gekomen en kom nog steeds regelmatig bij haar voor een ontspannende massage
Heerlijk
met vriendelijke groet, MoniqueHallo Astrid,

Al heel lang heb ik pijn in mijn nek en hoofdpijn. Ik heb al van alles geprobeerd om dit te verhelpen, manuele therapie, mensendieck en niet te vergeten veel pillen. Toen ik je belde had ik op dat moment ook hoofdpijn en ik kon meteen komen voor een massage. En ik was heel verbaasd over het resultaat. Niet alleen was de pijnlijke plek meteen veel minder maar ook de hoofdpijn was weg! En die is in de week erna weggebleven. Je hebt me nu pas twee keer gemasseerd en ik heb echt beduidend minder hoofdpijn. Ik heb nu goede hoop dat de hoofdpijn en de nekpijn zullen verdwijnen als ik regelmatig (bv 1 keer in de maand) een massage van jou zal krijgen. Je wilt niet weten hoe fijn het is om minder pijn te hebben. Bedankt, ook dat ik meteen langs kon komen. Ik hoop dat ook anderen hier veel baat bij zullen hebben.

 

met vriendelijke groeten,

 Els 

Flash IntroOver mijOpleidingInhoudtarievenFoto'sContact